Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Lupul Alb.

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Lupul Alb. Empty Lupul Alb. Sam Ian 29, 2011 3:29 pm

Danny

Danny
Admin
Admin

Lupul Alb. Wolf

Sunt sigur ca toti din grupul acesta de prieteni ati auzit mai mult sau mai putin despre un lup alb si ce reprezinta el, dar pentru cine nu stie o sa dau niste explicatii mai jos sa ne facem intelesi.

...A trebuit sa vina el, "din afara", sa ne aminteasca de Lupul Alb. Incercand sa se prinda cumva de lumea noastra, prin "cordonul" Inimii, care ne leaga pe noi toti, a intrat in lumea de vis si a cautat radacinile neamului nostru. Si cine i-a iesit in cale? Animalul de putere al strabunilor nostri: Lupul Alb. Nu stia inca de daci, de Zalmoxis... A intrebat daca pentru noi Lupul Alb inseamana ceva, fiindca lui i-a aparut "in cale" un lup alb....
A trebuit sa vina el, de acolo, din Nordamerica, de unde alti oameni cinstesc Lupul Alb in traditiile lor.
Lupii albi sunt recunoscuti pentru frumuseţea şi temperamentul lor extraordinar de docil, echilibrat şi devotat. Albul este, posibil, cea mai importanta culoare a culturii crestine. Albul reprezinta castitate, virginitate, bunavointa angelica si perfectiune.


Poate ca unora dintre voi vi s-a spus sa aveti un avatar cu un lup alb pe skype , mess , etc.. As vrea ca acest avatar sa-l aveti atunci cand va simtiti plictisiti , cand aveti nevoie de o mana de ajutor din partea unui prieten apropiat , cand nu gasiti un subiect de discutie , etc ... Un sistem de alarma prin care grupul de prieteni sa va abordeze cu orice aveti nevoie.

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum